blaa

bla bla bla bla bla bll bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla baka baka baka liten








KAKA!!!!!!

Hej hej






Hej hej

Idag var det tillbaks till plugget. Vi hade bild, mentorstid, matte,  svenska, lästid och syslöjd. Älskar verkligen bild och slöjd..  Sen ska jag till dans lite senare idag. Igår var vi till Tom tits. Det var ganska kul.  Fast jag gick rakt i en vägg när jag gick i någon spegel sak. Japp det var nog allt från mig Hej då!!!

Hos Cocco^^


Hejsan svejsan!!^

NU är jag hos cocco!!! Idag har vi haft första advent firande på skolan. Annars var det inget speciellt. Gamla vanliga... Japp... Har inte hunnit blogga så mycket för det har hela tiden varit någon annan vid datan eller så har jag inte haft tid. Japp det var väll det de.


P.S om ni har blogg, länka oss snälla!!!

lite bilder från min gamla mobil


Glass på pizza hut!


korv korv!♥

Dagen, Lördag



På bilden står det Glada grisens grymt goda sojakorv:)
Tog den ur en bok jag har;)

Hej, idag har jag bakat lussebullar och pepparkakor. De blev jätte goda!!! Fast pepparkakorna blev lite brända;) Japp det var typ allt vi gjort, haha. Alldeles nyss spelade jag Twister med Jacob, och jag vann!!! Tjohoo!!!

Rösta på vilket djur som är sötast!!!


Rösta genom att kommentera inlägget på vilket djur som är sötast!!!!

Slappa, baka, slappa


Hej!!!

Idag blir det bara slappa, baka och ännu mer slappa... Igår sov jag bara 4 h och på genrepet igår så fick vi vänta typ två h innan vi fick dansa för att de tog om hela tiden:(  Så idag är jag jätte trött!!!!! Vad ska ni göra idag??? Vad ni än gör, trevlig Helg!!!!

hej på er!!





Där hade ni lite bilder på när jag var i nice de flesta bilder var från staden s:t Paul//Sandora

bilder, kommer mer


Hemma från Nice!!!


Hej hej!!!

Jag fattar om ni tycker det är jobbigt att vi nästan aldrig bloggar nu för tiden:-( Men nu ska det bli ändring på det!!! Eller nästan.. Jag kommer kanske inte blogga så mycket nästa vecka för att jag har fullt med föreställningar jag ska vara med i.
Japp och nu var det ju Nice...
Jag åkte dit med min farmor och min syrra i lördags. Bakom oss hade vi två bebisar och en var JÄTTE skrikig!! Efter typ tre timmar var vi framme. Sen hyrde vi en bil och åkte till farmors lägenhet som ligger en bit utanför stan i en liten "stad" som heter Golfe Juan. Den ligger alldeles vid vattnet och det är jätte fin utsikt där ifrån.
Dagen efter åkte vi ner till någon by/stad och åt lunch och shoppade.  Sen på mondagen så åkte vi till en gammal stad som heter s:t paul och gick runt. Vissa byggnader där är över tusen år!!! Senare samma dag så åkte vi till en stad jätte nära som heter Vence(uttalas Vaans). Där åt vi lunch och så klippte jag mig^^ Nu är håret inte längre än till axlarna där bak och kortare där fram.  Det blev fina fisken!!
Dagen efter det så åkte vi till en enorm affär som heter Carrefour.  Det har allt och lite till. Det finns mindre oxå men det här var enormt!! Tänk er tio fotbollsplanerr så har ni en bit av affären. Där köpte jag mer kläder!!på kvällen åt vi mat på en jätte bra resturang. Jag åt oxfile spett med världens godaste potatisgratäng.  
Sen dagen efter det så var vi på mariner land, ett enormt zoo med typ bara polar djur och vattendjur. Det fanns isbjörnar, späckhuggare, delfiner, sjölejon, sälar, fiskar, pingviner, hajar, rockor, sköldpaddor och säkert något annat djur som jag inte har rabblat upp.
Igår så skulle vi ha åkt hem men när vi har ställt oss i kö så säger de att vi ska vänta i tjugo min. Efter det så sa de att vi skulle vänta 25 min till. Då visade det sig att Det var ngt fel med planet och att vi skulle tidigast få åka 7. Då ställde sig farmor i kö för att få 45 € att köpa ngt att äta. Medans hon stog i kö var jag tvungen att springa runt och hoppa för att jag hade alldeles för mycke spring i benen. Gissa hur många det var som stirrade på mig!!  När vi hade väntat i 6 h på en flygplats så visade det sig att flyget hade blivit inställt för att det tog för lång tid att reparera.  Så vi fick åka tillbaks. Vi åkte direkt till en resturang och åt för vi fick tillbaks 1200:- per person av flygbolaget. Åt kött med pommes och bea-sås. Till efterrätt tog jag en choklad fondant men vaniljglass, mums!! Inatt sov jag 4 h för att jag kunde inte sova och vi skulle upp kvart i 5 och det nya planet gick 7. Vi åt ingen frukost och det fanns inga nya mackor på planet så vi fick gamla. Men tillslut var jag framme i kalla, vackra Sverige^^
Det blev väldigt mycket text och jag tror att ingen orkar  läsa  allt. Haha, nu har jag skrivit på det i en timme, fast jag har gjort andra saker oxå.
Nu blir jag jätte arg på datan för att jag kan visst inte ladda upp några bilder:(  Då får vi väll vänta lite med bilder tills det funkar.


Hej så länge!!!XD

korv

shoo! vet att jag nt har bloggat på typ hundra år!!! men jag har lixom 3 bloggar att ta hand om, de e jätte jobbigt! men de e tur att jag har sandora!!! ;D Igår va jag o mamma i forum då klippte jag håret, jag ville klippa t axlarna men frisören o mamma sa att jag skulle ångra mig så jag fick nt! dom e ondskefulla! moahahahaha
här kmr en bild på håret! :D♥



jaja nu ska jag dra t kajsa!♥



Sorry

Förlåt förlåt för att jag inte har bloggat så mycket. Idag var det skola, klassråd hep, matte, idrott och elevens val. Kommer nog inte bli ngn mer bloggning från mig nue för jag ska åka till Frankrike!!! Ska bli jätte kul!!!
Åker dit med farmor och Linnea(min syrra).
©

Ha det bäst!!!(flodhäst)

Felicia åkt:(

Hej hej. Nu har Felicia åkt:(Har haft jätte kul med henne!! I torsdags så var vi i forum. Köpte en halsduk och en vit tröja med spets. Det var jätte kul!! Sen i fredags åkte vi in till stan. Vi var mest inne i gallerian men gick omkring runt där oxå. Köpte smält choklad i en kopp med marshmallows(stavning?). Det var hur gott som helst!!!! Igår firade vi min mormor som fyllde 61 med fika och tårta. Gott, gott!! Japp, det var vad vi gjort om man inte räknar med all film och allt stoj och stim:)♥ ♥
Gammal bild
Ha det bäst!!

Bilder!!



Härligt kladd!! Alla bilder är tagna av Sandora och får INTE kopieras!!!

Måla, kladda, måla

Hej hej. Nu har jag målat igen^^ Gätte kul, speciellt att kladda!! Målade med akrylfärger. Har nog gjort 1000 st(överdriver lite, men minst 10)!!! Tog lite bilder på mitt kladd. Kommer lite bilder med det och lite annat snart.
♥♥

HAhahahahahahahahahaha

Knäpp rubrik I know.
Vi vill att ni ska kommentera mycket för det är kul!!!! Ni får oxå länka oss om ni vill^^


Tillbaka till bloggandet!!

Hej hej!!!
Nu kommer jag börja blogga igen!!!! Men kommer inte blogga så mycket ons-lör för då kommer Felicia!!!!! Längtar!!!! Idag har varit på "konstkurs". Det finns bättre men det var kul. Målade typ 5 tavlor. Fast vissa blev lite slarviga^^ Ska dit imorgon och i övermorgon oxå. Hoppas eran första riktiga dag på höstlovet har varit bra!!!

Hihi jag och cocco.♥



RSS 2.0